Molekuláris biológiai módszerek alapjai az élelmiszeriparban - MATE Felnőttképzés

Molekuláris biológiai módszerek alapjai az élelmiszeriparban
A képzés célja, hogy betekintést nyújtson az élelmiszervizsgálatokban alkalmazható molekuláris biológiai eljárások – például a PCR, real-time PCR és FISH – alapjaiba, és bemutassa azok gyakorlati felhasználását.
Kinek ajánljuk?
Élelmiszerek vizsgálatával foglalkozó munkavállalók.
Oktatók
Oktató

Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
A képzést a MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet oktatói tartják.
Koordinátorok
További információk
Várható befejezés: 2025. július 11.
Bemeneteli követelmény: Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
Óraszám: 30 óra, 5 alkalom, 5x6 óra (július 7.; július 8.; július 9.; július 10.; július 11.)
Helyszín: 1118 Budapest, Somlói út 14-19.
A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.
Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/003047
Részletek
30 óra
Várható indulás:
2025. július 7.
Jelentkezési határidő:
2025. július 1.
Budapest
300 000 Ft + ÁFA (27%)
Bruttó: 381 000 Ft
MATE Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Központi iroda
- 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.
Telefon: +36 30 272 0206, +36 30 516 7531
E-mail: felnottkepzes.godollo@uni-mate.hu
MATE Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Gyöngyösi iroda
- 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
- Telefon: +36 37 518 326, +36 37 518 327, +36 20 534 9789
- E-mail: felnottkepzes.gyongyos@uni-mate.hu
MATE Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Kaposvári iroda
- 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
- Telefon: +36 82 505 800/02656, +36 82 505 800/02652
- E-mail: felnottkepzes.kaposvar@uni-mate.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-000293/2014
Nyilvántartási szám: B/2020/003047