Molekuláris biológiai módszerek alapjai az élelmiszeriparban

A képzés célja, hogy betekintést nyújtson az élelmiszervizsgálatokban alkalmazható molekuláris biológiai eljárások – például a PCR, real-time PCR és FISH – alapjaiba, és bemutassa azok gyakorlati felhasználását.

Kinek ajánljuk?

Élelmiszerek vizsgálatával foglalkozó munkavállalók.

Oktatók

Oktató

x
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

A képzést a MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet oktatói tartják.


Koordinátorok

Koordinátor

x
Orbán-Rákos Dóra
Képzési koordinátor
+36 82 505 800/02656


További információk

Várható befejezés: 2025. július 11.

Bemeneteli követelmény: Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)

Óraszám: 30 óra, 5 alkalom, 5x6 óra (július 7.; július 8.; július 9.; július 10.; július 11.)

Helyszín: 1118 Budapest, Somlói út 14-19.

jelenléti

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/003047

Részletek


30 óra

Várható indulás:
2025. július 7.

Jelentkezési határidő:
2025. július 1.

pin Budapest

300 000 Ft + ÁFA (27%)
Bruttó: 381 000 Ft

MATE Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Központi iroda

MATE  Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Gyöngyösi iroda

MATE Felnőttképzési és Szaktanácsadási Központ - Kaposvári iroda

 

Menü megjelenítése

Felnőttképzési engedélyszám: E-000293/2014

Nyilvántartási szám: B/2020/003047

Menü megjelenítése